Mühendislik Fakültesinde Tütün ve Madde Bağımlılığı Eğitimleri Gerçekleştirildi.

Küçült Yazı Tipi Büyüt

Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı kapsamında 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Tahir Karauğuz Konferans Salonu’nda Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği ve Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerinin katılım sağladığı “Tütün Bağımlılığı ve Etkileri” ve “Madde Bağımlılığı ve Etkileri” konularında Yeşilay Zonguldak Şubesi tarafından eğitimler verildi.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele (TBM) Formatörü Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Elvan ÖZDOĞAN GÜRER ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı tarafından Tütün ve Madde Bağımlılığı eğitimleri verildi ve YEDAM süreçlerine yönelik bilgilendirme sağlandı.

Eğitim sonunda, bağımlılık konusunda ve sağlıklı yaşam sürmeyle ilgili olarak farkındalığın arttırılması adına gerçekleştirdikleri eğitimler için Sayın Elvan ÖZDOĞAN GÜRER  ve Yeşilay Zonguldak Şubesinde görevli Sayın Gülşah GÖK'e teşekkür belgeleri takdim edildi.