Fakültemizde Flutter Interact Etkinliği Düzenlendi

ZBEÜ Bilişim Takımı ve DSC ZBEU’nun ortak girişimleri ve Siber Güvenlik Merkezi desteğiyle Fakültemizde Flutter Interact etkinliği düzenlendi.
Etkinlikte ZBEÜ Bilişim Takımı Yazılım Birimi üyeleri ve DSC ZBEU ekibi; Google'ın tek kodla IOS, Android ve Web üzerinde programlama olanağı sunan Flutter teknolojisi hakkında genel bilgi verdi.
"Flutter Nedir? Ne İşe Yarar?", "Alternatiflerinden Farkı Nedir?", "Flutter İle Kodlamaya Giriş", "Proje Oluşturma" gibi konulara değinilen etkinlikte pizza ve içecek ikramı yapıldı ve 5 kişiye de Flutter Video Eğitim Kursu hediye edildi.

Takım danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan ÇETİNER, desteğini esigemeyen Dekanımız Prof. Dr. Ş. Hakan KUTOĞLU’na, yazılım ekibi kaptanı Muammer ALKIŞ’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.