Android Mobil Uygulama Kursu Başladı

Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi, ZBEÜ Bilişim Takımı ve DSC ZBEU’nun ortak girişimleriyle Güz döneminde 4, Bahar döneminde 4 hafta olmak üzere toplam 8 haftalık Java programlama dili ile Android platform için uygulama geliştirmek üzerine eğitim programı hazırlandı.

Üniversitemiz Çalışma Ekonomisi bölümü öğrencisi Fatih Türker’in eğitmen olduğu kursa 1 gün içinde yaklaşık 200 kişi başvuru yaptı. İlk haftasında yaklaşık 110 kişinin katılım sağladığı eğitimde katılımcılar 2 gruba bölünerek, kursun 2. Haftadan itibaren iki grup şeklinde devam etmesine karar verildi.

Bilişim Takımı Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan ÇETİNER karşılıksız olarak fedakarlıkla bu eğitimi veren Fatih Türker'e, desteğini esirgemeyen Dekanımız Prof. Dr. Ş. Hakan KUTOĞLU'na ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.