Fakültemiz 2016-2017 Yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz  2016-2017 Yılı Akademik Genel Kurulu Toplantısı 9 Mart Cuma Günü  Yeni Derslikler Binası Turkuaz Amfide  akademisyenler, İdari personel ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof.Dr.Şenol Hakan Kutoğlu tarafından 2016-2017 Akademik döneminde gerçekleştirilen faaliyetler,  akademik, idari, eğitim ve öğretim, bilimsel faliyetler ve mali bilgiler başlıkları altında ayrıntılı bir sunum ile anlatıldı. Sunumun ardından 2017 yılında öğrenci anketlerinden çıkan sonuca göre en iyi ders anlatan öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarına ,uluslararası Bilimsel Alanda (SCI ve SCI-Expanded) 3 ve üzeri yayın yapan öğretim elamanı ve üyelerine ve Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamında projeleri ile katkı sağlayan öğretim üyelerimize  teşekkür belgeleri ve ödülleri  takdim edildi. Ayrıca ilk kez bu kurulda Fakülte ve Bölüm bazında etki faktörü en yüksek yayın yapan Öğretim üyelerine teşekkür belgesi verildi.

Akademik Kurulun son bölümünde akademisyenlerin ve öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

12/3/2018 agk