2017-ÖSYS Yerleştirme işlemleri sonucunda kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri

• Kayıtlar Şahsen Başvuru ile  13 - 19 Eylül 2017 tarihlerinde  yerleştirildikleri bölümlerde yapılacaktır. (Cumartesi -Pazar Günleri Kayıt yapılmayacaktır.)
  • Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde ilgili fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.
  • İkinci öğretim öğrencisi iseniz, Türkiye’deki tüm Vakıf Bank şubesi gişelerden  13 Eylül 2017 Çarşamba günü saat 09:00 dan 19 Eylül 2017 Salı günü saat 17:00'a kadar Bülent Ecevit Üniversitesi Adına Online Tahsilat/Kurum Faturadan Öğrenci Numarası  ile Öğrenim ücretinizi yatırabilirsiniz. (Tutarlar otomatik olarak çıkacaktır). Bankadan alınan dekontun (2 suret) bir nüshası öğrenci işleri bürolarına teslim edilecektir.
  • Banka işlemleri için Öğrenci Numaranızı almanız gerekmektedir.
None