17 Ağustos Marmara Depreminin Yıldönümünde Üniversitemizde Depremler ve Etkileri Konuşulacak

17 Ağustos Marmara Depreminin 18. yıldönümünde ülkemizin önemli bir gerçeği olan depremler üniversitemiz öğretim elemanları tarafından düzenlenen panelde tüm yönleriyle konuşulacak.

Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu’nda 17 Ağustos Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan panele Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Yrd. Doç. Dr. Kurtuluş Sedar Görmüş, Yrd. Doç. Dr. Saygın Abdikan, Arş. Gör. Gökhan Gürbüz konuşmacı olarak katılacak. Panelde 17 Ağustos Marmara depremi çerçevesinde ülkemizde gerçekleşen güncel depremler ele alınacak. Türkiye’nin deprem geleceğinin de tartışılacağı panelde depremlerle ilgili merak edilen sorular yanıt bulacak.

None